arrow_drop_up arrow_drop_down

Durf jij het ondernemerschap
volledig te omarmen?

ONS DOEL


Tijdens de strategiedagen hebben we een duidelijk gezamenlijk doel. Mijn programma's zorgen namelijk voor meer winst, meer vertrouwen en plezier in het ondernemerschap en het actief vormgeven van het leven dat jij graag wil. 

Financiële groei

Ontdek de wetten van een winstgevend bedrijf en het sturen op cijfers

Sterke propositie

We definiëren jouw ideale doelgroep en maken een sterk productaanbod

Jouw voorwaarden

Blijf trouw aan jouw wensen als ondernemer en leer jouw energie optimaal te benutten

Hoe vergaat het jou nu als ondernemer?

Waar sta je nu met jouw onderneming? Wat ben je onderweg tegen gekomen en hoe kijk je hier op terug? Voel je ruimte en vertrouwen om te groeien en te leren? Of merk je dat je niet die inspirerende leider voor jezelf kunt zijn? Misschien voelt het alsof  je gevangen zit in bepaalde patronen. Of dat je vastloopt op een bepaald omzetniveau. Het kan ook zijn dat je worstelt met grotere levensvragen. Kan je nog groei behalen op het gebied van financieel management of ben je toe aan de volgende stap als leider van jouw team? Het zijn allemaal zaken die ons als ondernemer bezig kunnen houden. Je bent hier niet alleen in....


Als jij jou rol als ondernemer opnieuw wil vormgeven ben je bij mij aan het juiste adres. Als er verlangen is naar anders is het namelijk tijd om je patronen aan te passen!

Want als je doet wat je altijd deed zul je hetzelfde resultaat blijven krijgen. 


Je hoeft het niet alleen te doen

Het is niet toevallig dat succesvolle ondernemers en sporters een coach hebben. Erken jezelf als motor van je bedrijf en zorg ervoor dat jij jouw doelstellingen behaald op een manier die bij jou past. 


Ondernemen is een wandeling waarbij je onderweg soms struikelt maar vooral veel moois kunt zien. Kies je ervoor naar je voeten te blijven kijken of gehaast door te rennen dan mis je alles wat er is. Je zal jezelf uitputten en merken dat je het gevoel wat je zo graag zou willen steeds verder voor je uit schuift. 


Met mijn bewezen methode leer ik je voor jezelf te kiezen. Het is tijd om leiderschap te tonen, om jezelf groei te gunnen en om geluk, ruimte en tijd te ervaren in dit moment. Hieronder lees je nog wat meer over de thema's waaruit mijn methode bestaat.

Aan de hand van een bewezen methode bereik je Groei vanuit Optimale High Performance. Mijn methode bestaat uit drie thema's.

  

Ondernemerschap

Weten waar je voor staat en hoe je dit terug laat komen in jouw ondernemerschap. Jouw energie erkennen en optimaliseren.Weet waar het stroomt en zie waar je vast loopt. Kijk jouw blokkades recht in de ogen en stretch jezelf naar het gewenste niveau.

Strategie

Met het duidelijk krijgen van jouw strategie ontstaat er richting. Je hebt het gevoel dat je weet waar je naar toe beweegt. We maken een concreet en uitvoerbaar plan.

Finance

Jij leert Finance als belangrijk onderdeel in je business te erkennen. We optimaliseren jouw relatie met geld. Ik leer je jouw cijfers echt te snappen en met een duidelijk financieel systeem jouw financiële doelen te behalen.

Kop in het zand is niet meer van toepassing.

EVEN CONCREET NU

We ontmoeten elkaar live op mijn locatie in Haarlem. Ik ga je in één of twee dagen meenemen in mijn methode om je doelen helder te krijgen en weer een duidelijke strategie en koers te bepalen. We duiken in jouw business en ontdekken meer over jou als ondernemer. Je kunt ervoor kiezen om in Haarlem te overnachten zodat je jezelf optimaal kunt focussen op hetgeen waar we mee aan de slag gaan. Bij deze keuze verdelen we de strategiesessie over twee dagen. Of we houden de sessie op één dag en dan ga je eind van de dag weer naar huis. Op de livedagen zorg ik voor een goede lunch en als je wil overnachten wordt er bij jou in de ochtend een ontbijt bezorgd.

Zie je het al voor je? Even weg uit jouw vertrouwde omgeving om naar binnen te keren en aan de tekentafel uit te werken waar je voor staat. 


Na de livesessie ga je een maand zelfstandig aan de slag met het plan dat we hebben vormgegeven. Na deze maand hebben we via Zoom een follow up call zodat we kunnen evalueren hoe het gaat en jij weer al je vragen kunt stellen. 


BESLISSEN

De beslissing om te starten neem jij zelf. Als jij de investering maakt en bewust durft te kiezen voor verandering gaan er wonderlijke dingen gebeuren. De juiste investeringen zorgen namelijk altijd voor resultaat. Dit resultaat mag je bij mijn trajecten verwachten! 


Rest jou hieronder de keuze te maken voor een één of twee daagse sessie. 

Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking en ben er straks helemaal voor jou! 

€ 1450,- ex btw

Strategiesessie één dag 

Je gaat naar huis met:


 • Duidelijke visie op de toekomst
 • Helder waar je voor staat
 • Nieuwe energie, meer rust en vertrouwen
 • Goed aanbod van producten of diensten met bijpassende prijzen
 • Helder beeld bij jouw doelgroep
 • Uitgewerkt financieel plan
 • Uitgewerkt drie maanden plan
 • Afspraak voor de follow up Zoom call


Boek hieronder een telefonische kennismaking of maak je interesse kenbaar via de oranje knop. € 1950,- ex btw

Strategiesessie twee dagen inclusief overnachting 

Je gaat naar huis met:


 • Duidelijke visie op de toekomst
 • Helder waar je voor staat
 • Nieuwe energie, meer rust en vertrouwen
 • Goed aanbod van producten of diensten met bijpassende prijzen
 • Helder beeld bij jouw doelgroep
 • Uitgewerkt financieel plan
 • Uitgewerkt drie maanden plan
 • Afspraak voor de follow up Zoom call


Boek hieronder een telefonische kennismaking of maak je interesse kenbaar via de oranje knop. Wat heb ik genoten vorige week. De plek, jouw relaxedheid, de moeiteloosheid en echte aandacht (met een scherpe blik). Een verademing!! Ik zou het iedereen aanraden. Milou, je hebt de perfecte combinatie tussen verbinding (persoonlijk openstellen) en duidelijke zakelijkheid. En dat is een genot om mee te werken. Dankzij jouw aanpak en tweedaagse concept heb ik weer richting. Je hebt me laten ervaren hoe het is om te geven en te ontvangen en op een intuïtieve manier mij focus aan laten brengen in mijn aanbod. En dat alles zo snel en professioneel persoonlijk! Je denkt snel, luistert goed en weet precies wat je doet. Jouw aanpak voelt zo natuurlijk en echt. Daardoor neem ik je serieus en durf ik op jou te vertrouwen en naar je te luisteren. Dankzij jouw aanpak heb ik in twee dagen meer keuzes gemaakt dan de afgelopen 2 jaar.Ik heb focus, weet wat ik wil en weet (dankzij jouw super concrete actieplan voor de komende weken) precies hoe ik dat ga bereiken. Dat geeft me rust, diep vertrouwen en vooral ZIN en oerkracht. IK KAN DIT. En dat is heerlijk! Ik voel (voor het eerst) dat groot zakelijk succes dichterbij is dan ik denk. En daar heb jij me in laten geloven en concrete stappen voor aangeboden. 

Milou, dankjewel voor de perfecte combinatie tussen hoofd en hart. Dankjewel voor jouw intuïtieve aanpak, met een ijzersterke methodiek. Ik ben onder de indruk van jouw kracht als mens en jouw (des)kundigheid als coach/ondernemer. Bedankt dat je jouw lessen wilde delen en je het levende voorbeeld stelt. In alles wat je doet! 

Blijf dit doen, blijf inspireren, blijf jouw pad volgen (vol overtuiging) en blijf delen. RESPECT. 


Corporate Team Trainer

Simone recensie
Simone Francooijs
 Ik heb al meerdere coaches gehad maar jij was de eerste die niet alleen naar mijn business keek maar ook naar mij als persoon. Je bent mega enthousiast en spontaan en bruist van de ideeën hoe ik alles kan aanpakken. Ik heb in tijden ook nog niet zo'n omzet gedraaid. Ik kon niet anders dan bij jou gewoon nog verlengen! https://carolienvennema.nl/
Carolien Vennema
Je hebt me echt geholpen stappen te zetten op persoonlijk en zakelijk gebied. Ik had vooraf niet verwacht dat het allemaal zo hard en zo snel zou gaan! https://ewolve.nl/
Martijn Swolfs