Skip to main content

Durf jij het ondernemerschap
volledig aan te gaan?

Ons doel

Tijdens onze samenwerking hebben we een duidelijk gezamenlijk doel. Mijn programma’s zorgen voor meer winst, meer vertrouwen en meer plezier in het ondernemerschap, zodat jij het leven kunt vormgeven zoals je dat echt zou willen.

01.

Financiële groei

Ontdek de wetten van een winstgevend bedrijf en het sturen op cijfers. We werken jouw cijfers uit in een duidelijke prognose en zorgen dat jij weer echt snapt hoe het zit. Dit geeft zoveel vertrouwen en een goed fundament om te groeien.

02.

Sterke propositie

We definiëren een voor jou passende doelgroep en maken een sterk productaanbod. Passende prijzen, een heldere strategie en het vertrouwen dit uit te gaan voeren.

03.

Jouw voorwaarden

Leer jezelf beter kennen zodat je een bedrijf kunt bouwen dat echt past bij wie jij in de kern bent. Ik geef je een (vaak confronterende) spiegel die voor echte verandering gaat zorgen.

Ready for more?

Soms is het tijd voor een echte doorbraak, een verandering en wil je het vermogen voelen om de nodige stappen ook daadwerkelijk te gaan zetten. Niet omdat het moet of omdat je het ergens gelezen hebt. Maar omdat je in iedere vezel voelt dat dit het moment is! Het is precies die energie waar ik al elf jaar intensief mee werk.

Als jij jouw rol als ondernemer opnieuw wil vormgeven ben je bij mij aan het juiste adres.

Als we vanuit de kern de zaken aankijken, dingen durven af te stoten en echt gaan kiezen komen we samen tot een geweldig plan. Een plan dat jij snapt, voelt en dat visueel, doelmatig en cijfermatig is uitgewerkt.

SAMENWERKEN

Hieronder zie je drie manieren waarop we kunnen samenwerken. Plan gerust en call in als je vragen hebt of een beeld wil krijgen van mijn werkwijze.

Tientallen ondernemers gingen je al voor en maar liefst 80% verlengd na de eerste samenwerking.

De online strategie call is een uitgelezen kans om een set openstaande vragen op mij af te vuren of een eerste doorbraak te bewerkstelligen.

In de strategiedag neem ik je intensief mee in de gehele methode, waarna je ook een integratiedag hebt om wat we de dag ervoor hebben vormgeven in de praktijk te brengen. Het is precies die combinatie die ervoor zorgt dat je niet alleen tot een plan komt maar ook enorme stappen maakt na dit traject. Na vier weken spreken we elkaar nogmaals om te evalueren waar je staat.

Een jaar intensieve begeleiding inclusief een coaching op Curaçao is een traject dat ik op deze pagina uitgebreider voor je hebt omschreven. Klik hier om dat gelijk door te nemen:

Strategiegesprek90 min

495

eenmalig
 • 2 live strategiedagen indien gewenst met kosteloze overnachting
 • Tussentijdse opdrachten om op koers te blijven
 • Tussentijds toegang tot mijn hulp via telefoon en e-mail
 • Toegang tot mijn netwerk
 • De mogelijkheid om tussentijdse calls en Zoom meetings in te plannen.
 • Een jaar toegang tot Highway Software + events ter waarde van 690 euro

Plan een kennismaking *Prijzen zijn exclusief btw.

Live Strategiedag + OvernachtingInclusief overnachting en integratiedag

1350

eenmalig
 • Live strategiedag met een duidelijk format om tot resultaat te komen
 • Je gaat naar huis met een duidelijke financieel plan, een strategie en antwoorden op je persoonlijke vraagstukken
 • Inclusief lunch
 • Inclusief gratis overnachting in een privé business appartement
 • Je verblijft in Haarlem op loopafstand van het bruisende centrum met veel lekker eten, prachtige straatjes en mooie wandel mogelijkheden. Ook is het appartement heel dicht bij het strand. Genoeg opties om je te laten inspireren.
 • Je tweede dag is een integratiedag om de uitkomst direct in de praktijk te brengen
 • Follow up call na 4 weken
 • De mogelijkheid om gedurende 4 weken na je verblijf aanvullende vragen te stellen
 • Een jaar toegang tot Highway Software om je voortgang te bewaken

Plan een kennismaking *Prijzen zijn exclusief btw.

12 maanden Coaching + Intensive op CuraçaoMaandelijkse betalingen mogelijk

14.500

Eenmalig
 • 4 live strategiedagen met kosteloze overnachting in Haarlem
 • 5 dagen coaching en verblijf op Curaçao
 • Tussentijdse opdrachten om op koers te blijven
 • Tussentijds toegang tot mijn hulp via telefoon en e-mail
 • Toegang tot mijn netwerk
 • Maandelijkse video call om de voortgang te bespreken
 • Twee dagdelen consultancy bij jou op locatie. Hierbij kan ik met je mee kijken in jouw specifieke processen, je business of je team
 • Een jaar toegang tot Highway Software

Plan een kennismaking *Prijzen zijn exclusief btw en vliegticket

IT'S NOT ABOUT IDEAS,
IT'S ABOUT MAKING IDEAS HAPPEN

Even concreet nu

De live strategiedagen zijn in mijn business appartement in overleg is het ook mogelijk deze bij jou op locatie te houden.

Hoewel coaching regelmatig confronterend kan zijn behandelen ik mijn klanten altijd met liefde en respect. Ik heb veel levenservaring en het vermogen om zonder oordeel naar je te luisteren en met je mee te denken. Door de beperkte plekken is de begeleiding voor mij geen lopende band werk maar werk vanuit volle aanwezigheid en met voldoende ruimte voor diepgang.

Ik bouw nog dagelijks aan mijn eigen bedrijven en beleggingsportfolio waardoor ik dicht op de materie blijf leven. Ondernemen is mijn grootste passie en spiegel, elke dag!

Anderen die jou voorgingen

Milou is niet zomaar een business coach. Ze kijkt naar alle aspecten die belangrijk zijn in je leven, die uiteindelijk een belangrijke rol spelen om je bedrijf naar een next level te brengen. Ik kwam bij Milou toen ik zwanger werd en wilde kijken hoe ik mijn bedrijf door kon laten lopen tijdens mijn zwangerschap en de drukke maanden daarna. Milou weet als geen ander hoe je dat moet doen. Hoe je in je kracht kunt staan en hoe je dit in je bedrijf naar buiten kunt brengen. Zeker ook in tijden waarin mijn bedrijf even niet alle prioriteit kon krijgen.

Rianne TootenMedical Device Clinical Research Expert

In mei 2021 heb ik mijn eerste live dag gehad met Milou, ik kwam bij haar omdat ik vast liep binnen mijn bedrijf. Ik merkte dat ik opzoek was naar een nieuwe frisse wind en zo kwam Milou bij mij op mijn pad.

Tijdens de live dag hebben we een compleet nieuwe dienst opgezet, een dienst die mega goed past bij mijn bedrijf, en hiermee spreek ik precies mijn ideale doelgroep aan!
www.professionalsindesign.nl

Iris DorresteinProfessionals in Design

3 jaar geleden had ik mijn eerste live strategie dag met Milou, wat wist ze de vinger op de juiste plek te leggen. Ze zag direct waar ik zakelijk tegenaan liep. Inmiddels werken we al drie jaar samen.
Het kijken naar de cijfers het werken aan jezelf het complete plaatje niet alleen de cijfers maar het complete plaatje. Om de ondernemer te worden wie je wil zijn.
Milou kan confronterend zijn maar geeft eerlijke feedback waarmee je verder kan bouwen aan je onderneming en aan jezelf!

www.malsen.nu

Mark de JongMalsen Sport en Civiel

Milou staat voor innerlijk werk gecombineerd met business. Naar mijn idee dé combi om te groeien als ondernemer. Het is niet alleen in flow werken. Maar soms ook gewoon keihard naar cijfers kijken en keuzes maken die voor je onderneming goed zijn. Als je een bedrijf wil bouwen, is het belangrijk om soms persoonlijke voorkeuren los te laten. Milou is lief, grappig, maar ook heerlijk direct en draait er niet omheen. Zo fijn. Daarnaast verbindt zij van nature mensen met elkaar. Haar Highway community is sterk gegroeid en ik heb hierdoor al zulke mooie mensen mogen ontmoeten. En zelfs klanten!

Gracia DerckxSales Coach

GEWELDIG! Onwijs leerzaam. Ik heb er nog veel meer uit gehaald dan ik ooit verwacht had. Ik heb niet voor niets verlengd. www.anoukboonstra.com

Anouk BoonstraFotograaf

Ik heb al meerdere coaches gehad maar jij was de eerste die niet alleen naar mijn business keek maar ook naar mij als persoon. Je bent mega enthousiast en spontaan en bruist van de ideeën hoe ik alles kan aanpakken. Ik heb in tijden ook nog niet zo'n omzet gedraaid. Ik kon niet anders dan bij jou gewoon nog verlengen! www.carolienvennema.nl

Carolien VennemaMomboss Academy

Tijdens de opstart van mijn onderneming ben ik een coachingtraject bij Milou gestart. Ik had behoefte aan meer structuur in mijn ondernemerschap, inzicht in het financiële stukje en zocht naar een weg om met meer plezier, ontspanning en zelfvertrouwen deze weg te bewandelen. Een traject met Milou heeft mij hier enorm bij geholpen, voor mij de perfecte combinatie tussen zakelijke en persoonlijke coaching.

Renske SchellekensContent by Rens

Je hebt me echt geholpen stappen te zetten op persoonlijk en zakelijk gebied. Ik had vooraf niet verwacht dat het allemaal zo hard en zo snel zou gaan! www.ewolve.nl

Martijn SwolfsWebsiteontwikkeling & Online Marketing

× Hoe kan ik je helpen?