Over mij

Het is mijn missie om jou te laten ervaren dat je al je dromen kunt waarmaken. Hoe kun jij jouw financiële doelen bereiken en hoe kun je meer plezier ervaren op het pad dat ondernemen heet. 

Typisch ik

Ik ben gedreven, positief en ik voel me rijk met het leven dat ik heb gekregen. Ik leer iedere dag bij en ben gefascineerd door de kracht van onze eigen gedachtes.

Ik geloof dat er genoeg is voor iedereen. De creatieve weg naar rijkdom maakt onze wereld als geheel mooier. 

Een ongeremde drang om te ervaren bracht mij al jong op het punt dat ik in de ''volwassen wereld mee deed''.


Hoe het begon

Vanaf mijn zestiende werk ik al full time. Ik ben gestart als instructrice paardensport waarna het bedrijfsleven mij op mijn 19e naar binnen trok.

Op mijn 22e koos ik voor het full time ondernemerschap.

Mijn eerste ''echte'' ondernemersstappen zetten ik in de recruitment wereld. Ik stond aan het roer van een recruitment bureau gericht op het werven van sales professionals. Mijn klanten zaten voornamelijk op de Amsterdamse Zuidas.

Het ging ook mis

In 2017 ging het mis. Op 25 jarige leeftijd verscheen ik voor de rechtbank die aldaar het faillissement van mijn B.V. uitsprak. Een ogenschijnlijk drama maar zoals met alle levenslessen ben ik ook hier meer dan dankbaar voor. Twee zware jaren volgden. Maar met een duidelijke stip op de horizon kan het alleen maar goed komen.

Start-up Founder

Tijdens mijn faillissementen ontwikkelde ik, na het ophalen van een investering, inhuursoftware gericht op de bouw. Innovatie en groot denken hebben mij altijd getrokken. 

Ik bouwde het bedrijf uit tot een omzet van 4 mln € per jaar. Highway staat stevig in haar schoenen en is een samenkomst van alles wat ik heb geleerd.

Vol zelfvertrouwen sta ik aan het roer van dit bedrijf.


Nachtmerrie 

Ja ik werd de ''nachtmerrie'' van iedere investeerder. Terwijl mijn faillissement nog liep, wij van veel te weinig geld moesten rondkomen en ik dag en nacht aan het werk was, kreeg ik het mooiste cadeau van moeder natuur.

IK WAS ZWANGER! :)

Hoewel ik in mijn diepste al voelde dat het meer dan goed was dat ze kwam, was het gesprek met mijn investeerder niet hetgeen wat helemaal vlekkeloos verliep.....

Nu klopt het

Lessen zijn er om door te geven. Mijn strategische blik en drive om andere ondernemers voorwaarts te helpen zorgen ervoor dat ik met enorm veel plezier mijn klanten coach. 

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fijne gesprekken, goede vragen en niet bang om hard te zijn. 
Angelique Bak
Ms. Nameless
Add Your Stars
Helder, duidelijk, doortastend en motiverend.
Lisette Maaskant
Ms. Nameless
Add Your Stars
Een warm persoon om als coach te hebben. Je bent mega enthousiast en spontaan en bruist van de ideeën. 
Carolien Vennema
Ms. Nameless
Add Your Stars

Samenwerken?

Druk op de knop hieronder en ontdek de mogelijkheden. 

arrow_drop_up arrow_drop_down