Skip to main content

Het leven diep ik uit en ik ga voor de pieken. Een ondernemer ben ik altijd geweest. Van kinderlijke dromen tot mijn eerste bedrijf op mijn negentiende.

Het is niet het resultaat maar juist de reis die het ondernemen zo ontzettend zinvol voor mij maakt.

Hoe het voor mij begon

Ik startte mijn full time ondernemersbestaan in de wereld van arbeidsbemiddeling. Vol adrenaline vloog ik in mijn Golf over de Zuid-As in Amsterdam. Groter groeien was het doel en met een team van 20 man leek dat aardig te lukken.

Waar het lukte om te pieken wist ik ook het dal te bereiken. Op mijn 25e nam ik mijn faillissement in ontvangst. Als ik eerlijk ben één van de zwaarste periodes uit mijn leven. Het leek overal donker. 

Veerkracht maakt ons weerbaar in het leven. Ik wist mijn eigen grenzen op te rekken en het pad van overleven te vinden. Er scheen ligt aan het einde van de tunnel en met alle kracht die ik bezat volgde ik het licht.

Mijn Start-up avontuur

Ik bouwde aan mijn droom Startup. Met twee benen in het dal maar mijn hoofd in de wolken. Met twee ton vreemd vermogen ging ik het avontuur aan. We bouwde een eigen softwaretool voor bouwbedrijven, om het inhuren van vakkrachten te automatiseren. Hoewel ik in eerste instantie dacht aan een marketplace, bleek het bouwen van een procesoptimalisatie met duidelijke focus op compliance het antwoord. 

Mijn investeerder bezorgde ik de schrik van zijn leven toen ik zwanger bleek te zijn. Jennely mijn oudste dochter blies een enorme levensenergie door mijn systeem. Wauw, hier was ik weer! In 2019 kwam er dan ook een einde aan het faillissement en draaide we met mijn startup een omzet van bijna 4 miljoen euro.

Mijn innerlijk werk

De afgelopen jaren heb ik veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik investeerde tien duizenden euro’s in coaching, spirituele heling en therapieën. Ik reflecteerde heel actief op mijn levenspad. Het verwerken van de verkrachting op mijn dertiende bracht mij in een nieuwe relatie met mijzelf. Een fijne relatie waarbij de liefde stroomt en ik een motiverend leider voor mijzelf kan zijn. 

Op dit moment draai ik met veel plezier deze succesvolle coach praktijk. Daarnaast bouw ik opnieuw een softwaretool die ondernemend Nederland in het najaar 2021 mag veroveren. De combinatie van ondernemers coachen en zelf beter en beter blijven worden in het ondernemerschap vind ik goud!

Als ondernemer beleef ik nu de periode waar ik het meest trots op ben. 

Geld op de bank en plezier en rust in mijn hoofd!  

Ik ervaar een mooie balans tussen snoei harde ambities en ultieme verbinding met mijzelf.

Ik ben graag de gids die ondernemend Nederland laat ervaren hoe het ook kan. Het is mijn absolute missie om meer winst en plezier in het ondernemerschap te stimuleren. Iedere dag weer.

Wat anderen over mij zeggen

Fijne gesprekken, goede vragen en niet bang om hard te zijn.

Angelique Bak

Een warm persoon om als coach te hebben. Je bent mega enthousiast en spontaan en bruist van de ideeën hoe ik alles kan aanpakken. Precies dat wat ik nodig had met een duidelijk en uitvoerbaar plan waar ik mee verder kon.

Carolien Vennema

Helder, duidelijk, doortastend en motiverend.

Lisette Maaskant

Je bent fantastisch als coach, weet precies wat je moet zeggen en ook nog op zo'n manier dat het altijd aankomt.

Martijn Swolfs

Samenwerken?

Druk op de knop hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Aanbod
× Hoe kan ik je helpen?