Run your business like a girls night out

Een ladies only mastermind

Dames het is tijd voor een ladies only mastermind.
We vormen een cirkel met sterke vrouwen die elkaar een half jaar lang gaan leren kennen en supporten.

Ik heb voor jullie een prachtig programma samengesteld.

Eind oktober gaan we van start.

Iedere deelneemster gaat zich samen met de groep 6 maanden inspannen om drie grote doelen te behalen.

Een doel met betrekking tot jouw business

Een doel met betrekking tot jouw persoonlijke leven

Een doel met betrekking tot jouw financiën

De doelen definiëren we samen tijdens een inhoudelijke sessie, dus geen zorgen als je deze nu nog niet exact weet.

Een bijzondere reis vol inspiratie en beleving

De bijeenkomsten zullen een beleving vormen om nooit te vergeten. Er is ruimte om los te laten en je heerlijk te laten verwennen. De verbinding met jezelf staat centraal, waardoor je optimaal kan verbinden met de ander. Je leert om je te laten dragen door de vrouwen om je heen, waardoor je de wereld op een nieuwe manier kan zien en benaderen.

Business en vermogen

In dit half jaar gaan we focussen op jouw businessstrategie en doelen rondom het opbouwen van jouw eigen vermogen. Je mag daarbij zelf ontdekken welke vorm het best bij jou past. Er is genoeg ruimte om de diepte in te gaan op jouw persoonlijke vraagstukken.

Netwerk

Iedere vrouw neemt een uniek en krachtig netwerk mee. Tijdens de mastermind stellen we ons netwerk voor elkaar open en denken we actief met elkaar mee waar de kansen liggen. Er is tijdens de zes maanden gelegenheid om met iedere vrouw een 1-1 te plannen (dat mag zowel live als online). Zo leer je elkaar nog beter kennen.

Kennis delen

De vrouwen in de mastermind hebben allemaal een eigen expertise. Het is daarom ook niet de bedoeling dat er overlap is tussen de deelneemsters. Zorg dat jij je als eerste aanmeldt dan is jouw plekje verzekerd. We zullen dan ook altijd eerst met jou in overleg gaan om te kijken of de aanvraag met een vergelijkbare business teveel overlapt. Tijdens de mastermind ben jij voor de andere vrouwen beschikbaar om vragen te beantwoorden. Een advocaat kan bijvoorbeeld helpen bij legal vraagstukken en een marketeer beantwoord de marketing gerelateerde vragen van de deelneemsters.

Innerlijk werk

Vanuit een sterke verbinding met jezelf kan de juiste verbinding met anderen ontstaan. We reizen dit halfjaar af naar de diepere lagen.

Ik ga niet alles verklappen, maar degene die ik wel graag wil introduceren is Simone Rayer.

Zelf heb ik een jaar lang van haar mogen leren. Dit was absoluut life changing. Ik heb onder haar begeleiding in complete veiligheid en overgave aan mijn diepste trauma’s mogen werken. Het is daarom ook meer dan logisch dat we een dag lang aan de slag gaan met systemisch werk (familieopstellingen) onder haar begeleiding.

Verder zullen er zowel online als offline andere sessies worden aangeboden die zorgen voor de juiste gronding en verbinding.

Spotlight

We zorgen er tijdens het programma voor dat jij online in de picture wordt gezet. Zo brengen we jouw verhaal samen naar een groter publiek.

Het programma

Het programma zal bestaan uit drie live bijeenkomsten aangevuld met online activiteiten en 1-1 meetings.

In oktober starten we met het openingsdiner. In januari gaan we een intensieve tweedaagse in. In april is de laatste live dag. De live dagen zijn compleet verzorgd en bij de tweedaagse ook inclusief een overnachting.

30 oktober 14.00 – 21.00

Business & Vermogen

Met aansluitend openingsdiner

Locatie: omgeving Haarlem

Start 26 januari om 10.00 uur tot
27 januari 16.00 uur

Systemisch werk

Avond programma

Overnachting

Business & Vermogen

Locatie: n.n.b.

13 april 10.00 – 17.30

Mastermind Morning

Lunch

Innerlijk werk en Reflectie

Closing borrel

Locatie: n.n.b.

Ik nodig je van harte uit deel te nemen.

Het vormen van een groep vrouwen die elkaar supporten en uitdagen is bijzonder helend. Hierdoor maken we de wereld van het ondernemerschap gegarandeerd een stukje mooier.

Om een goede groep te kunnen vormen vraag ik je wat meer informatie met mij te delen in je aanmelding.

Heb je vragen, stel ze dan gerust via de chat rechtsonderin!

Speciaal voor jou

Je krijgt gedurende de mastermind gratis toegang tot de Highway Software  (als je al een abonnement hebt wordt jouw lidmaatschap kosteloos met 6 maanden verlengd)

Gedurende de hele mastermind ben ik beschikbaar om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden via de app, mail of telefonisch. Dit mag je zien als een extra hulplijn in deze periode.

Aanmelden

Naam(Vereist)
Betaling(Vereist)