arrow_drop_up arrow_drop_down

Durf jij het ondernemerschap
volledig te omarmen?

ONS DOEL


Tijdens dit coachingstraject hebben we een duidelijk gezamenlijk doel. Mijn coach programma's zorgen namelijk voor meer winst, meer vertrouwen en plezier in het ondernemerschap en het actief vormgeven van het leven dat jij graag wil. 

Financiële groei

Ontdek de wetten van een winstgevend bedrijf en het sturen op cijfers

Sterke propositie

We definiëren jouw ideale doelgroep en maken een sterk productaanbod

Jouw voorwaarden

Blijf trouw aan jouw wensen als ondernemer en leer jouw energie optimaal te benutten

Hoe vergaat het jou nu als ondernemer?

Waar sta je nu met jouw onderneming? Wat ben je onderweg tegen gekomen en hoe kijk je hier op terug? Voel je ruimte en vertrouwen om te groeien en te leren? Of merk je dat je niet die inspirerende leider voor jezelf kunt zijn? Misschien voelt het alsof  je gevangen zit in bepaalde patronen. Of dat je vastloopt op een bepaald omzetniveau. Het kan ook zijn dat je worstelt met grotere levensvragen. Kan je nog groei behalen op het gebied van financieel management of ben je toe aan de volgende stap als leider van jouw team? Het zijn allemaal zaken die ons als ondernemer bezig kunnen houden. Je bent hier niet alleen in....


Als jij jou rol als ondernemer opnieuw wil vormgeven ben je bij mij aan het juiste adres. Als er verlangen is naar anders is het namelijk tijd om je patronen aan te passen!

Want als je doet wat je altijd deed zul je hetzelfde resultaat blijven krijgen. 


Je hoeft het niet alleen te doen

Het is niet toevallig dat succesvolle ondernemers en sporters een coach hebben. Erken jezelf als motor van je bedrijf en zorg ervoor dat jij jouw doelstellingen behaald op een manier die bij jou past. 


Ondernemen is een wandeling waarbij je onderweg soms struikelt maar vooral veel moois kunt zien. Kies je ervoor naar je voeten te blijven kijken of gehaast door te rennen dan mis je alles wat er is. Je zal jezelf uitputten en merken dat je het gevoel wat je zo graag zou willen steeds verder voor je uit schuift. 


Met mijn bewezen methode leer ik je voor jezelf te kiezen. Het is tijd om leiderschap te tonen, om jezelf groei te gunnen en om geluk, ruimte en tijd te ervaren in dit moment. Hieronder lees je nog wat meer over de thema's waaruit mijn methode bestaat.


Aan de hand van een bewezen methode bereik je Groei vanuit Optimale High Performance. Mijn methode bestaat uit drie thema's.

  

Ondernemerschap

Weten waar je voor staat en hoe je dit terug laat komen in jouw ondernemerschap. Jouw energie erkennen en optimaliseren.Weet waar het stroomt en zie waar je vast loopt. Kijk jouw blokkades recht in de ogen en stretch jezelf naar het gewenste niveau.

Strategie

Met het duidelijk krijgen van jouw strategie ontstaat er richting. Je hebt het gevoel dat je weet waar je naar toe beweegt. We maken een concreet en uitvoerbaar plan.

Finance

Jij leert Finance als belangrijk onderdeel in je business te erkennen. We optimaliseren jouw relatie met geld. Ik leer je jouw cijfers echt te snappen en met een duidelijk financieel systeem jouw financiële doelen te behalen.

Kop in het zand is niet meer van toepassing.

EVEN CONCREET NU

Ik ga je drie of zes maanden intensief en één op één coachen. De sessies zijn zowel via Zoom als live bij mij op locatie in Haarlem. Je krijgt de mogelijkheid om op mijn kosten in Haarlem te overnachten zodat je jezelf optimaal kunt focussen op hetgeen waar we mee aan de slag gaan. Op de livedagen zorg ik voor een goede lunch en als je wil overnachten wordt er bij jou in de ochtend een ontbijt bezorgd.

Zie je het al voor je? Even weg uit jouw vertrouwde omgeving om naar binnen te keren en aan de tekentafel uit te werken waar je voor staat. 


Tussen de sessies door ben ik beschikbaar om met je mee te denken en kun je mij telefonisch en per e-mail onbeperkt benaderen. Ook ontvang je concrete opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Zo blijf je zeker op koers! 


BESLISSEN

De beslissing om te starten neem jij zelf. Als jij de investering maakt en bewust durft te kiezen voor verandering gaan er wonderlijke dingen gebeuren. De juiste investeringen zorgen namelijk altijd voor resultaat. Dit resultaat mag je bij mijn trajecten verwachten! 


Rest jou hieronder de keuze te maken om drie of zes maanden aan de slag te gaan.

Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking en ben er straks helemaal voor jou! 

€ 3750,- ex btw

Drie maanden 1-1 coaching
(VOL TOT MEI  2021)

  • Om de week een sessie via Zoom
  • 2 live strategiedagen indien gewenst met kosteloze overnachting
  • Tussentijdse opdrachten om op koers te blijven
  • Tussentijds toegang tot mijn hulp via telefoon en e-mail
  • Toegang tot mijn netwerk


Boek hieronder een telefonische kennismaking of maak je interesse kenbaar via de oranje knop. Kom erachter of dit traject bij je past!


€ 6750,- ex btw

Zes maanden 1-1 coaching
(VOL TOT MEI  2021)

  • Om de week een sessie via Zoom
  • 2 live strategiedagen indien gewenst met kosteloze overnachting
  • Tussentijdse opdrachten om op koers te blijven
  • Tussentijds toegang tot mijn hulp via telefoon en e-mail
  • Toegang tot mijn netwerk


Boek hieronder een telefonische kennismaking of maak je interesse kenbaar via de oranje knop. GEWELDIG! Onwijs leerzaam. Ik heb er nog veel meer uit gehaald dan ik ooit verwacht had. Ik heb niet voor niets verlengd. https://www.anoukboonstra.com/
Anouk  Boonstra 
 Ik heb al meerdere coaches gehad maar jij was de eerste die niet alleen naar mijn business keek maar ook naar mij als persoon. Je bent mega enthousiast en spontaan en bruist van de ideeën hoe ik alles kan aanpakken. Ik heb in tijden ook nog niet zo'n omzet gedraaid. Ik kon niet anders dan bij jou gewoon nog verlengen! https://carolienvennema.nl/
Carolien Vennema
Je hebt me echt geholpen stappen te zetten op persoonlijk en zakelijk gebied. Ik had vooraf niet verwacht dat het allemaal zo hard en zo snel zou gaan! https://ewolve.nl/
Martijn Swolfs